Одбери град

Внесете ја вашата
E-mail адресаДосега 21550 купени купони
Вкупно заштедивме: 6956594ден.
Денешна понуда: 50% попуст на секојдневни тренинзи AEROBIC, PILATES, BODY COMBAT и TOTAL BODY во времетраење од еден месец во вредност од 800ден. за само 399ден.!

399
  ден.

Вредност
800
ден.
Попуст
50%
Заштеди
401
ден.

Преостанато време :

246 : 40 : 25

0 КУПЕНИ

0 1

1 Потребни купони за активирање на понудата

50% попуст на секојдневни тренинзи AEROBIC, PILATES, BODY COMBAT и TOTAL BODY во времетраење од еден месец во вредност од 800ден. за само 399ден.! 50% попуст на секојдневни тренинзи AEROBIC, PILATES, BODY COMBAT и TOTAL BODY во времетраење од еден месец во вредност од 800ден. за само 399ден.! 50% попуст на секојдневни тренинзи AEROBIC, PILATES, BODY COMBAT и TOTAL BODY во времетраење од еден месец во вредност од 800ден. за само 399ден.! 50% попуст на секојдневни тренинзи AEROBIC, PILATES, BODY COMBAT и TOTAL BODY во времетраење од еден месец во вредност од 800ден. за само 399ден.! 50% попуст на секојдневни тренинзи AEROBIC, PILATES, BODY COMBAT и TOTAL BODY во времетраење од еден месец во вредност од 800ден. за само 399ден.!

Услови

 • * Понудата важи за стари и нови членови

  * Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

  * Купоните се продаваат до 03.08.2014 година.

  * Првиот тренинг е на 28.07.2014, Последниот тренинг е на 29.08.2014 година.

Добивате

 • * Вежбање во времетраење од еден месец

  * Тренинзи секој ден од понеделник до петок

  * AEROBIC
  * PILATES
  * BODY COMBAT
  * TOTAL BODY

  * Тренизите се одржуваат според распоредот прикажан подолу

Опис


Со kelepur.mk и фитнес клубот Аеробик-Пилатес Охрид добивате ексклузивна можност да тренирате секој ден од понеделник до петок еден месец со 50% попуст. Секој ден вежбајте AEROBIC, PILATES, BODY COMPAT и TOTAL BODY.

РАСПОРЕД НА ТРЕНИНЗИ
* ПОНЕДЛНИК 20:30 часот / AEROBIC
* ВТОРНИК 20:30 часот / PILATES
* СРЕДА 20:30 часот / BODY COMBAT
* ЧЕТВРТОК 20:30 часот / PILATES
* ПЕТОК 20:30 часот / TOTAL BODY
Тренинзите се одржуваат во спортска сала „Економско“

Инструктор:
* Љупчо Ѓуроски 070/852-285

Аеробик-Пилатес Охрид на facebook!

Услови за користење

* Понудата важи за стари и нови членови

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* Купоните се продаваат до 03.08.2014 година.

* Првиот тренинг е на 28.07.2014, Последниот тренинг е на 29.08.2014 година.

За компанијата

Аеробик-Пилатес Охрид

Спорстка сала „Економско“

Охрид


http://goo.gl/tjL8BQ

Други понуди во тек:

Не пропуштајте ги понудите!

Зачленете се на нашиот електронски билтен и добивајте понуди за вашиот град преку Е-mail...

Начин на плаќање

   
   
   
MasterCard SecureCode Learn More